Locatie huren

De mogelijkheden van deze unieke vergaderlocatie in de Beemster

Rust en ruimte voor jouw bijeenkomst

Net buiten Amsterdam, in Unesco Werelderfgoed de Beemster, vind je Boschrijk. Een kleinschalige locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops, teamdagen of andere zakelijke bijeenkomsten. Je huurt Boschrijk altijd exclusief, zo is er alle aandacht voor jouw bijeenkomst. De inrichting bestaat uit een tafel met stoelen voor maximaal 12 personen en fijne loungebanken rondom de gezellige haard. Daarnaast zijn alle moderne faciliteiten als een multimediascherm, wifi, whiteboard en geluidsinstallatie aanwezig.

Lunchen of borrelen in de stoere keuken

In de stoere keuken van Boschrijk koken we graag. Het liefst met lokale en biologische producten. Zo krijgt elke bijeenkomst net dat beetje extra. En bij mooi weer kun je ook gebruik maken van de grote tuin. 

Dus kom vergaderen en genieten op Boschrijk!

Vergaderingen

In alle rust vergaderen in een inspirerende omgeving? Bij Boschrijk vind je de rust en ruimte om van een gewone vergadering een bijzondere ontmoeting te maken. 

Teamdagen

Maak van je teamdag een dag met impact. De sfeervolle, eigentijdsruimte van Boschrijk haalt het beste uit je team naar boven. Multimediascherm, wifi, whiteboard nodig? Allemaal aanwezig! Zodat jij je kunt richten op een goed resultaat van jouw bijeenkomst.

“De sfeer, ontvangst en de ruimte hebben er in belangrijke mate aan bijgedragen dat we een topdag hebben gehad op Boschrijk, zeker een aanrader!”

Jelle Nieuwenhuizen

General manager, Qualogy Consultancy B.V.

Workshops

Op zoek naar een inspirende ruimte voor een zakelijke of creatieve workshop? De mooie, groene omgeving en de grote sfeervolle ruimte van Boschrijk zijn de perfecte plek. Bij mooi weer ben je ook welkom in de grote tuin. 

Productpresentaties

Wil jij je product op een exclusieve manier onder de aandacht brengen? Boschrijk is een unieke en sfeervolle locatie. Wij zorgen voor een persoonlijke ontvangst van je gasten en verzorgen alles tot in detail. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Pin It on Pinterest