Over Boschrijk

Sfeervolle vergaderlocatie in unieke omgeving

Boschrijk is een pand met een rijke historie

Boschrijk ligt net ten noorden van Amsterdam in de mooie Beemsterpolder, een pand en regio met een rijke historie.

Over Boschrijk

Boschrijk is een monumentale buitenplaats in de Beemster. Gebouwd in 1865 door een graanhandelaar uit de Rijp. Boschrijk bestaat uit een hoofdhuis, stallen en een koetshuis. Vroeger was Boschrijk een boerderij. Tegenwoordig is het in gebruik als woonhuis en zijn de stallen omgebouwd tot een kleinschalige, bijzondere vergaderlocatie.

Over mij

Door mijn werk als freelance communicatieadviseur heb ik veel vergaderlocaties gezien. Ik weet hoe bepalend de juiste ruimte, sfeer en setting zijn voor een inspirerende bijeenkomst. Persoonlijke aandacht, echt lekkere koffie en met zorg bereide catering geven een bijeenkomst net dat beetje extra. En dat is precies wat ik gasten op Boschrijk wil bieden. Wees welkom!

Saskia van Zwol

 

 

Over de Beemster

De Beemster was vroeger een meer. In de zeventiende eeuw is de Beemster drooggemaakt door een groep rijke koopmannen om zo te dienen als zomers toevluchtsoord voor het drukke Amsterdam. In 1612 was de polder droog en werd de nieuwe grond verkaveld. Er werden daarna verschillende buitenplaatsen gebouwd, helaas zijn er maar enkele bewaard gebleven waaronder Boschrijk. 

De bodem in de Beemster is heel vruchtbaar. Je vindt hier dan ook veel lokale producten zoals bijvoorbeeld Beemsterkaas, Beemsterlantvarken, appels, peren, pruimen, walnoten maar ook Beemster basilicum en knoflook. Bij Boschrijk maken we bij al het huisgemaakte lekkers graag gebruik van deze mooie producten.

Pin It on Pinterest