Prijzen

Vergaderen en genieten tegelijk, het kan! 

Alle aandacht voor jouw bijeenkomst

Boschrijk is te huur voor kleinschalige bijeenkomsten zoals vergaderingen, teamdagen, workshops of productpresentaties. Je huurt Boschrijk altijd exclusief, alle aandacht voor jou en jouw bijeenkomst dus. Hieronder vind je de tarieven voor zaalhuur, lunch en borrel. Wil je iets anders? Geen probleem! Neem contact met ons op dan bespreken we je wensen graag en maken we een aanbod op maat.

Zaalhuur

Dagdeel 400 euro (09.00 – 13.00 of 13.30 – 17.30 uur)

Dag 750 euro (09.00 – 17.30 uur)

Extra uren buiten dag of dagdeel 100 euro per uur.

De zaalhuur is inclusief: onbeperkt koffie, thee, water, koekjes en gebruik van een multimediascherm, wifi, geluidsinstallatie en whiteboard / flipover. 

Lunch

Maak je bijeenkomst compleet met een huisgemaakte lunch. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische en lokale Beemsterproducten. De lunch bestaat uit verschillende broodsoorten en zoet en hartig beleg, een huisgemaakte soep of salade, melk en appelsap van onze eigen Boschrijk appels. Heb je andere wensen? Neem contact op dan bespreken we jouw wensen graag.

Lunch 20 euro per persoon

Borrel

Sluit je bijeenkomst af met borrel & lekkers. Het borrelarrangement bestaat uit twee drankjes per persoon (wijn, bier of fris), een Beemster kaas- en worstplankje, nootjes en ‘groentjes’ met dip. Heb je andere wensen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Borrel 15 euro per persoon 

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

“Voor mijn workshops zoek ik ‘warme’ niet te zakelijke locaties, die goed bereikbaar zijn en goede wifi, lekkere catering en servicegerichte medewerkers hebben. Boschrijk is zo’n locatie; een prachtige, landelijke en relaxte plek, die je het gevoel geeft er echt even uit te zijn. Ik beveel Boschrijk en Saskia van harte aan!”

Romy Feer

Eigenaar, Romy Feer Communicatie

Diner

Dineren op Boschrijk is helaas niet mogelijk. Er zijn wel voldoende leuke restaurants in de buurt. We adviseren je hier graag over.

Overnachten

Heb je een meerdaagse training? Dan werken we voor de overnachtingen samen met het Pakhuys. Een sfeervolle Bed & Breakfast in het centrum van De Rijp, op 5 minuten vanaf Boschrijk. Bel om de mogelijkheden te bespreken.

Pin It on Pinterest